Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Elektromos konvektor

A G-OLD Atlantic F129D Elektromos fűtőpanelek

Elektromos konvektor (fűtőpanel) konvekció elven működő!

Biztonságos kialakítású, lekerekített formatervezésű, megbízható és biztonságos elektromos fűtőpanel.

Beépített digitális termosztáttal.

G-OLD Atlantic F129-D Elektromos fűtőpanel tökéletes megoldás
főfűtésre és fűtéskiegészítésre egyaránt!

A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben megfelel, így biztos lehet abban, hogy egy a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. Elektronikus termosztáttal ellátott kész programmal is működtethető, illetve akár könnyedén programozhat a hét minden napján akár napi 3 különböző intervallumban is. Ugyan akkor a jól bevált HD készülékház megmaradt egyetlen apró változással, ami a hő kiáramló rácsozat módosítását jelenti, ezáltal nagyobb hatásfokúvá vált a készülék. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (Class-II) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll ezért akár fürdőszobában is alkalmazható. Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például túlmelegedés védelem valamint beépített borulás érzékelő, mely meggátolja a készülék további működését abban az esetben, ha az véletlenül felborulna.

500W, 1000W, 1500W, 2000W és 2500W teljesítményű panelek érhetőek el belőle!

Mobil szett is kapható, de a talp külön is megvásárolható hozzá a későbbiekben.

G-OLD Atlantic F129-D elektromos fűtőpanelt 2 Év garancia jellemzi, amely +3 évvel hosszabbítható 5.000,- Ft Bruttó díjért !