Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Fűtőszőnyeg | Elektromos fűtőszőnyeg | Padlófűtés | Fűtőháló

G-OLD Mat Elektromos fűtőszőnyegek  

G-OLD Mat fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtéshez lett kifejlesztve. (nem infrafűtés!)

Amennyiben direkt rögzített kapcsolat van a padló és az aljzatbeton között, úgy a duplikált fűtőszőnyeg lerakható, legyen szó akár járólapról vagy márványburkolatról. A G-OLD AL Mat fűtőszőnyeg kifejezetten olyan helyekre készült, ahol melegburkolat van, például tökéletesen megállja a helyét nedvesebb környezetben, például a fürdőszobában. A fűtőelem szigetelése speciális, olyan alumínium fóliák között van, amelyek öntapadósak, valamint PE-anyaggal kerültek megerősítésre.

A G-OLD Mat fűtőkábel ugyancsak óriási szerepet tölt be, egészen hasonló elvek alapján működik, mint a padlófűtés, előnye, hogy nem hevít fel jó pár köbméter betont, mivel rögtön a járólap alatt helyezkedik el. A bekapcsolás termosztáttal vezérelhető és, ha ez megtörtént rögtön érezni lehet a járólapon a melegedést. Amikor elérte a szükséges hőfokot a termosztát kikapcsol, de a padló által nyújtotta kellemes hőmérsékletet még sokáig érezni lehet, majd az egész indul az elejétől. Alkalmazási területét tekintve leggyakrabban konyhákba és fürdőszobákba kerül.

A G-OLD Mat telepítése nem bonyolult, egyenletesen osztja el a hőt a területen. Felárral kérhető hozzá digitális termosztát, aminek a legnagyobb pozitívuma, hogy biztosítja a gazdaságos működést, ezzel együtt a lehető legnagyobb kényelembe részesíti használóit.

Lényeges, hogy a padló alatt, vagy az aljzatbetonon legyen lépésálló szigetelés, ami körülbelül 2-4 cm-es, máskülönben a föld, illetve a terület alatt található helyiség is fűtésre kerül, ami nem kevés energiapazarlást jelent.

Lépjen velünk kapcsolatba és vegye igénybe díjmentes felmérésünket az alkalmazhatósággal kapcsolatban, de a tervezésben is segítünk önnek.