Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Fűtőszőnyeg | Elektromos fűtőszőnyeg | Padlófűtés | Fűtőháló

G-OLD Mat fűtőszőnyeg Fűtőszőnyeg

Fontos megjegyezni, hogy a padlófűtés, nem infrafűtés. A G-OLD Mat fűtőszőnyegek kifejezetten elektromos padlófűtéshez lettek kifejlesztve! )

A G-OLD Mat fűtőszőnyegek alkalmazhatóak például márványburkolatok, járólapok alá, illetve még olyan felületeknél, ahol direkt, rögzített kapcsolat van az aljzatbetonnal. A G-OLD Mat fűtőszőnyegek úgy lettek kialakítva, hogy közvetlenül a járófelület alatt helyezkedjenek el, ennek következtében nem fognak több köbméter beton teljesen feleslegesen felfűteni. Ez miatt a technológia miatt a G-OLD Mat fűtőszőnyegek kiemelkednek a padlófűtési rendszerek közül! Az adott szoba hőmérséklete könnyedén szabályozható egy termosztát egységgel, így automatikusan szabályozható a szoba hőfoka. Miután bekapcsol a padlófűtés, pillanatok alatt lehet érezni a kellemes meleget, de a kikapcsolás után is még hosszasan élvezhetjük a G-OLD Mat fűtőszőnyeg melegét. Mivel a folyamat automatikusan üzemel a termosztátnak köszönhetően, nem lesz semmi dolgunk a rendszerrel, nem kell manuálisan kapcsolgatni. Minden esetben kérje segítségünket, mely egy díjmentes tervezést takar. A tervezés folyamán meghatározzuk, hogy mennyire alkalmazható a G-OLD Mat fűtőszőnyeg az adott szobában a kívánt paraméterekkel. Kérje díjmentes tervezési segítségünket!