Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

G-OLD AL Mat 140/2,0

Ár:
38.600 Ft (30.394 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 5991393209888
Gyártó: FENIX
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. június 03.

G-OLD AL Mat 140/2,0

G-OLD AL Mat fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtéshez lett kifejlesztve. (nem infrafűtés!)

G-OLD AL Mat 140/2,0 - 2,0 m² 140W/m²

Az G-OLD AL Mat fűtőszőnyegeket melegburkolat alá tervezték, akár nedves területeken (fürdőszobák) is alkalmazható. A fűtőelem (speciális vezetők kettős fluorpolimer szigeteléssel rendelkezik) öntapadós alumínium fóliák közé került, PE-anyaggal megerősítve (nagy mechanikai ellenállás). A felhasznált anyagok önkioltók, ezért a teljes konstrukció garantálja a magas biztonságot és a hosszú élettartamot. A telepítés ugyanaz, mint a normál fűtő szőnyegeknél, csak az egyes csíkokat kell csatlakoztatni - az alumínium fólia a védővezetékhez csatlakozik, és védőrácsként működik.

Az adott szoba hőmérséklete könnyedén szabályozható egy termosztát segítségével, így automatikusan szabályozható a szoba hőfoka. Miután bekapcsol a padlófűtés, pillanatok alatt lehet érezni a kellemes meleget. Mivel a folyamat automatikusan üzemel a termosztátnak köszönhetően, nem lesz semmi dolgunk a rendszerrel, nem kell manuálisan kapcsolgatni.

Minden esetben kérje segítségünket, padlófűtését díjmentesen megtervezzük!

CSAK MEGRENDELÉSRE! Szállítási határidő, 3 hét!

Menny.:db

Paraméterek

Teljesítmény 140W/m²
Méret 500X400X2mm
Vezeték 2x3,00mm
Védettség IP 67 ÉV I
Feszültség 230V/ 50 Hz

Leírás

G-OLD Mat Elektromos fűtőszőnyegek  

G-OLD Mat fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtéshez lett kifejlesztve. (nem infrafűtés!)

Alkalmazható minden olyan felület alá, amelynél direkt, rögzített kapcsolat van az aljzatbetonnal. Pl.: járólap, márványburkolat stb. A G-OLD AL Mat fűtőszőnyegeket melegburkolat alá tervezték, akár nedves területeken (fürdőszobák) is alkalmazható. A fűtőelem (speciális vezetők kettős fluorpolimer szigeteléssel rendelkezik) öntapadós alumínium fóliák közé került, PE-anyaggal megerősítve (nagy mechanikai ellenállás).Minden esetben kérje díjmentes tervezési segítségünket az alkalmazhatóságról elérhetőségeink bármelyikén kapcsolat oldalunkon! A padlófűtés rendszerek között kiemelkedő a G-OLD Mat fűtőkábel. Ez az alkalmazás hasonló a normál padlófűtéshez, de mivel közvetlenül a járólap alatt van elhelyezve így nem fűt fel fölöslegesen több köbméter betont! A termosztáttal vezérelt bekapcsolást követően szinte azonnal érezhető a járó felület felmelegedése, de a hőfok elérése után, mikor a termosztát kikapcsol még hosszan élvezhetjük a padló melegét, majd a folyamat kezdődik elölről. A legjellemzőbb alkalmazások egyike a fűtött járólap a fürdőszobában vagy a konyhában.

G-OLD Mat fűtőszőnyegeink részegységeinek megrendelésével a felhasználó egy komplett rendszert kap, mely tartalmazza az adott területhez elegendő fűtőszőnyeget, a padló hőmérsékletét ellenőrző szondát (OPCIÓ, nem része a terméknek), digitális termosztátot (OPCIÓ, nem része a terméknek) és a bekötéshez szükséges telepítési útmutatót.

A beépítéshez szükséges információk a telepítési útmutatóban és egy oktató videó keretében is rendelkezésre állnak. (a letöltések oldalunkon)

G-OLD Mat fűtőszőnyeg egyszerűbb telepítést kínál, miközben garantálja az egyenletes hő elosztását az adott alapterületen.  A hozzá felár ellenében választható digitális termosztát lehetővé teszi, hogy a programozott a működési idő az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabban működjön, miközben maximális kényelmet biztosítson használóinak.

A legfontosabb alapelv a padlóra kerülő fűtőszőnyeg esetében, hogy a meglévő régi padlónk alatt vagy az aljzatbetonunk rendelkezzen minimum 2x4 cm lépésálló szigeteléssel! Amennyiben ez nincs meg, akkor a földet vagy az alattunk lévő helyiséget fogjuk rengeteg plusz energiával fűteni. 

Kiválóan alkalmas faházak, tetőterek, könnyűszerkezetes épületek fűtésére, valamint rendkívül előnyös a tégla vagy éppen a passzív házak fűtésrendszerének kialakítására! 

A termék nem tartalmazza a termosztátot, padlóérzékelőt, csatlakozókat és ezek beépítés költségét!

A fűtőszőnyegek m2 ára nagymértékben függ a helyiség méretétől és annak funkciójától, így konkrét költséget csak a helyiségek pontos ismerete után tudunk megadni, kérje ajánlatunkat! A tervezéshez kérje ajánlatunkat, melyet díjmentesen és kötelezettség nélkül elkészítünk Önnek! Az ajánlatkéréshez kérem adja meg a helyiségek hosszúságát, szélességét, belmagasságát, a szigetelés mértékét, a nyílászárók minőségét és az adott terület funkcióit. Amennyiben rendelkezik alaprajzzal, mely akár egy sematikus rajz is lehet, kérem mellékelje.

G-OLD Mat Fűtőszőnyegeinket 5 év a garancia jellemzi!

A garancia nem érinti a ki és beszereléssel kapcsolatos költségeket! Jogi út kizárva! A rendeléssel a fenti feltételeket elfogadom!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
52.900 Ft (41.654 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
22.900 Ft (18.031 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
63.900 Ft (50.315 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
80.900 Ft (63.701 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
96.900 Ft (76.299 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
125.900 Ft (99.134 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 03.
155.900 Ft (122.756 Ft + ÁFA)