Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Plug-in fehér alumínium keretes panelek

G-OLD Plug-in fehér alumínium keretes infrapanelek 

A G-OLD Plug-In infrapaneleket kifejezetten arra tervezték, hogy azonnal használhatóak legyenek, különösebb szerelés nélkül. A porszórt fehér festéssel bevont alumínium keret olyan akasztófülekkel rendelkezik, amelyekkel pillanatok alatt telepíthető a rendszer. A két méteres vezeték lehetővé teszi, hogy a fal szinte bármely területén elhelyezhessük a készüléket.

A stílusos panelek garantáltan díszei lesznek bármely otthonnak, üzletnek, irodának vagy nyaralónak, de a passzív házak közkedvelt megoldása is egyben. A berendezés időtálló tokozattal van ellátva, amely rendeltetésszerű működés mellett egyáltalán nem igényel karbantartást, vagy újrafestést.

Kiemelten ügyelünk a minőségre, így az infrapanelt kizárólag európai alkatrészekből állítjuk össze saját üzemünkben. Olyannyira bízunk a tartósságában, hogy 10 év garancia mellett élettartam szavatosságot adunk minden G-OLD Plug-In infrapanelhez.

A fűtőlap olyan kristályszemcsével van bevonva, amely CE minősítéssel rendelkező, úgynevezett NEW Age Crystal technológián alapul. Ez teszi ellenállóvá és rendkívül hatékonnyá a fűtőberendezést, hiszen a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nulla. Ráadásul a kerámia infrapanel kristályszemcséi 10x nagyobb felületet biztosítanak, mint a hagyományos, sima felületű karbonszálas változatoké, és a grafitmassza a belső részt is bevonja, így a hatásfok is sokszorta nagyobb. A panelek felszínén a hőmérséklet elérheti a 130 fokot is (feszültség függő).

Minden G-OLD Plug-In infrapanelt a szereléshez szükséges összes elemmel együtt csomagolunk, a csavaroktól a tipliken keresztül a csatlakozó kábelekig, és a szerelési útmutatóig bezárólag.

Nincs megjeleníthető termék.