Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Plug-in fehér alumínium keretes panelek

G-OLD Plug-in fehér alumínium keretes infrapanelek 

A G-OLD Plug-In infrapaneleket kifejezetten arra tervezték, hogy azonnal használhatóak legyenek, különösebb szerelés nélkül. A porszórt fehér festéssel bevont alumínium keret olyan akasztófülekkel rendelkezik, amelyekkel pillanatok alatt telepíthető a rendszer. A két méteres vezeték lehetővé teszi, hogy a fal szinte bármely területén elhelyezhessük a készüléket.

A stílusos panelek garantáltan díszei lesznek bármely otthonnak, üzletnek, irodának vagy nyaralónak, de a passzív házak közkedvelt megoldása is egyben. A berendezés időtálló tokozattal van ellátva, amely rendeltetésszerű működés mellett egyáltalán nem igényel karbantartást, vagy újrafestést.

Kiemelten ügyelünk a minőségre, így az infrapanelt kizárólag európai alkatrészekből állítjuk össze saját üzemünkben. Olyannyira bízunk a tartósságában, hogy 10 év garancia mellett élettartam szavatosságot adunk minden G-OLD Plug-In infrapanelhez.

A fűtőlap olyan kristályszemcsével van bevonva, amely CE minősítéssel rendelkező, úgynevezett NEW Age Crystal technológián alapul. Ez teszi ellenállóvá és rendkívül hatékonnyá a fűtőberendezést, hiszen a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nulla. Ráadásul a kerámia infrapanel kristályszemcséi 10x nagyobb felületet biztosítanak, mint a hagyományos, sima felületű karbonszálas változatoké, és a grafitmassza a belső részt is bevonja, így a hatásfok is sokszorta nagyobb. A panelek felszínén a hőmérséklet elérheti a 130 fokot is (feszültség függő).

Minden G-OLD Plug-In infrapanelt a szereléshez szükséges összes elemmel együtt csomagolunk, a csavaroktól a tipliken keresztül a csatlakozó kábelekig, és a szerelési útmutatóig bezárólag.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

G-OLD500PL 500W Porszórt fehér alumínium keretes infrapanel, 2 m vezetékkel, dugvillával.

Felhasználási terület:

  • Lakások, házak helyiségeinek fő fűtésére, mindenképpen javasolt termosztáttal hőfok szabályozni (fő fűtésként 1 db 500W infrapanel maximum 14,20 m³ helyiségnél használható – 5,30 m², 2,70m belmagasság)
  • Kisebb méretű helyiségek kiegészítő fűtésére (meglévő hőmérséklet +3-4 fok), maximum 25,70 m³ helyiség méretig – 9,50 m², 2,70 m belmagasság)

Kérjük a pontos tervezés érdekében hívjon bennünket, a honlapunkon található bármelyik telefonszámon, teljes lakásra/házra vonatkozó fűtését díjmentesen megtervezzük!

59.000 Ft (46.457 Ft + ÁFA)