Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Termosztátos Dugalj G-UT 100

Ár:
15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 4016138970203
Gyártó: Gold
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. február 09.

G-OLD G-UT100 Termosztátos dugalj

A be- és kikapcsolási hőmérsékletet, valamint az aktuális hőmérsékletet is digitálisan mutató, univerzálisan alkalmazható elektronikus termosztát. A termosztát a hűtés- és a fűtésszabályozás majd minden területén alkalmazható. Egyedi készülékként való felhasználásán túlmenően a tönkrement mechanikus termosztátok helyettesítésére is használható. 

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás

G-OLD G-UT100 Termosztátos dugalj

 A be- és kikapcsolási hőmérsékletet, valamint az aktuális hőmérsékletet is digitálisan mutató, univerzálisan alkalmazható elektronikus termosztát. A termosztát a hűtés- és a fűtésszabályozás majd minden területén alkalmazható. Egyedi készülékként való felhasználásán túlmenően az UT 100-200 tönkrement mechanikus termosztátok helyettesítésére is használható. 

A fali csatlakozót olyan megszakítóval kell védeni, melynek a visszamaradó feszültsége kisebb, mint 30mA.

- Üzemi feszültség: 230V ~ / 50 Hz

- Kismegszakító: 16A

- Beállítási hőmérséklet tartomány: 5-35 C

- Kapcsolási érzékenység: 0,5 C

- Üzemi hőmérséklet tartomány: 0-45 C

- Üzemi relatív páratartalom tartomány: 5-90% (nem lecsapódó)

- Elektromos védelem: IP 20

Amikor bekapcsoljuk (bedugjuk a csatlakozóba) a termosztátot, kijelzi a helyiség hőmérsékletét és a hőmérő ikont. Amennyiben a helyiség hőmérséklete magasabb, mint a kívánt hőmérséklet akkor a hőmérő jel látható. Ha a kívánt hőmérséklet magasabb, mint az aktuális helyiség hőmérséklet, akkor a hőmérő jel villog, és a fűtő patron másodperceken belül bekapcsol. Ezt a LED is jelzi. A termosztát ki-, illetve bekapcsol a beállított hőmérsékletnek megfelelően. A kívánt hőmérséklet a tekerő gomb segítségével változtatható (óra járásával megegyező irányba növelni, óra járásával ellenkező irányba csökkenteni lehet a hőmérsékletet). Ez alatt a folyamat alatt egy kéz ikon jelenik meg a beállított 5-35°C közötti hőmérséklettel együtt a kijelzőn. Néhány másodperces inaktivitás után a kéz ikon és a beállított hőmérséklet eltűnik és megjelenik a helyiség hőmérséklet újból. Megjegyzés: a kívánt hőmérséklet beállítási folyamata alatt az utoljára beállított érték szerint működik a termosztát. Csak amikor a kéz ikon eltűnik és újra a helyiség hőmérsékletet mutatja a kijelző, akkor kezdi meg a termosztát az új beállított paraméternek megfelelő működésre való átállást. Fűtőegység bekapcsol, amikor a helyiség hőmérséklet 0,5°C-al alacsonyabb, mint a beállított hőmérsékleti érték, a Fűtőegység kikapcsol amikor a helyiség hőmérséklet 0,5°C-al magasabb, mint a beállított hőmérsékleti érték.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 16.
A leírtaknak megfelelően működik