Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Elektromos törölközőszárító

G-OLD törölközőszárítók - Kényelmes és gyors száradás a G-OLD termékeivel!

G-OLD elektromos törölközőszárító termékek a goldinfrafutes.hu weboldalon!Sokan úgy gondolják, hogy egy elektromos törölközőszárító felesleges egy fürdőszobába, mivel úgyis időben megszárad a törölköző. Pár éve ez az állítás még meg is állta volna a helyét, mivel régebben tényleg csak törölközők szárítására lehetett használni ezeket a szárítók. A beszerelésük rendkívül problémás volt, mivel meg kellett oldani a vízcsatlakozást, amit nem mindenki engedhet meg magának. Szerencsére a technika fejlődött és ma már olyan elektromos törölközőszárítók állnak a rendelkezésünkre, amik sokkal többet tudnak nyújtani.

A G-OLD törölközőszárítókkal nem csak a törölközők száradnak meg pillanatok alatt, hanem a ruhaneműk is. Legyen szó bármilyen ruhadarabról, ha rá tudjuk teríteni a szárító, akkor a gyors száradás garantált. Ha kisebb méretű fürdőszobánk van, akkor kiegészítő fűtésként is ideális egy törölközőszárító. Mivel árammal működik, nem kell csempét és falat bontani, illetve szakember sem kell a beszereléséhez. Csupán egy dugalj a működtetéshez.

Webáruházunkban számos ilyen elektromos törölközőszárító megtalálható, általában kétféle kialakításban, üvegből vagy eloxált alumíniumból készült tartókkal és kerettel.
Akár még azt is kiválaszthatja, hogy milyen legyen a csatlakozás, szereljük-e villásdugóval, illetve rakjunk-e rá termosztátot.

Ha G-OLD terméket választ, akkor a minőséget, kiváló teljesítményt, hatásfokot és a  megbízhatóságot választja.

tsv = kapcsolós dugvillával

tsr = termosztátos dugvillával

Figyelem! A törölközőket mindig úgy helyezze el, hogy azok ne érintkezzenek a fűtőlappal, mert elszíneződést okozhatnak! Mindig tartson kellő légrést a fűtőlap és a törölköző között!

 

A G-OLD törölközőszárítóinkat 1 és 5 év garancia jellemzi!*

*1 év a szerkezeti elemekre, 5 év a fűtőlapra!