Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Milyen lehetőségeink vannak, ha nyomtatókellékeket kell beszereznünk?

 

Milyen lehetőségeink vannak, ha nyomtatókellékeket kell beszereznünk?

A nyomtató gyártó cégek bevételének a nagy része többnyire nem a nyomtatókból származik, hanem inkább a hozzájuk tartozó kellékek eladásából. Ide sorolhatóak elsősorban a tintapatronok és a lézernyomtatókhoz tartozó tonerek. A gyártók az eredeti patronokat és tonereket rendkívül magas áron kínálják, ráadásul nem is bírják hosszú ideig, ezért kénytelenek leszünk sűrűn vásárolni belőlük, ami jelentősen megnöveli kiadásainkat. Szerencsére választhatunk másik alternatívát, hiszen napjainkban már egyre több helyen kaphatunk utángyártott patronokat és tonereket, amelyek sokkal költséghatékonyabb megoldást jelentenek pénztárcánkra nézve.

A jobb ár természetesen nem azt jelenti, hogy rosszabb minőséget kapunk, ugyanis a megbízható cégek erre maximálisan odafigyelnek. Nem érdekük, hogy a vevőik elégedetlenek legyenek, inkább arra törekednek, hogy semmilyen különbség ne legyen észrevehető az utángyártott és az eredeti között. Ez a szemléletmódja a Best-Toner webáruháznak is, ahonnan kiváló minőségű utángyártott patronokat és tonereket szerezhetünk be, hihetetlenül kedvezményes árakon.

 

Mit jelent valójában az utángyártott?

Az utángyártottat ne keverjük össze az utántöltött szó jelentésével, a két fogalom még véletlenül sem ugyanazt jelenti, de sajnos sokan ezért nem mernek átváltani az utángyártott termékekre. Az utángyártott és az eredeti között mindössze annyi a különbség, hogy az utóbbit a márkát forgalmazó cég gyártja le, míg a másikat egy ettől teljesen különálló vállalat. A kettő között általában minőségbeli eltérés nem tapasztalható, sőt az utángyártott termékek még időben is tovább bírják, de a végeredményt illetően ugyanolyan éles, nem elmosódott képet kapunk majd. Ezeknek a tényeknek a megállapítására számtalan tesztet is elvégeztek már.

A nyomtatókat gyártó cégek persze mindent elkövetnek, hogy megtartsák ügyfeleiket és szinte állandó jelleggel ellenérveket sorolnak fel az utángyártott árucikkekkel kapcsolatosan. Ilyen például  , amikor azzal félemlítik meg vásárlóikat, hogy nyomtatójuk tönkre fog menni, ha utángyártott patronokat, tonereket használnak hozzájuk, sok esetben még a garanciát is megvonják. Vannak már olyan készülékeik is, amelyek felismerik, ha a tinta idegen és azonnal blokkolják az eszközök működését.

A Best-Toner webáruházban számtalan márkához kaphatóak utángyártott tonert és utángyártott tintapatront, amelyeket akár az eredetinél 50 %-kal olcsóbban is megvásárolhatunk. Garantált, hogy teljes mértékben elégedettek leszünk és nem fogunk bennük csalódni! Előző bejegyzésünkben az ISO szabványok fontosságáról esett szó!

Tudjon meg többet az infrapanelekről és az infrafűtésről!

 

blog comments powered by Disqus