Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Szállítási információk

Házhoz szállítás - GLS Futárszolgálat

Minden infrapanel termékre ingyenes a szállítás *!

A webáruházban megrendelt termékeket a Mormota-Lux Kft. szerződött partnere, szállítja házhoz.

GLS futárszolgálat csomagkövetés
A raktárról szállítható termékeket a megrendelést követően 2-6 munkanap alatt kiszállítjuk. Amennyiben nincs raktáron a megvásárolt termék vagy termékek egyike, úgy felvesszük  a Vásárlóval a kapcsolatot és e-mailen egyeztetjük a szállítás ütemezését.
Felhívjuk figyelmét, hogy a "Raktáron IGEN" státusz esetén a szállítás 2-5 munkanap, a "Raktáron NEM" státusz esetén a szállítás 1-3 hét is lehetséges!

A szállítás munkanapokon, 8-20 óra közötti időintervallumban, a webáruházunkban megrendeléskor megjelölt címre történik.

Az kézbesítés költségét bruttó 100.000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja, ez alatti megrendelések esetén a házhoz szállítás díja bruttó 2000 Ft.

Minden infrapanelre ingyenes a szállítás*!

* Magyarország területén! A szállítási díj a kereskedő partnereinknél a kereskedelmi szerződés 9. pontja alapján történik, visszavonásig érvényes!

Kivételt képez ezalól a partnereinkhez történő szállítás, ez esetben a viszonteladói szerződés 9. pontja szerint szállítjuk ki az árut.

Csak INFRAPANELEKHEZ! Új ingyenes szolgáltatásunk a FLEX DELIVERY SEVICE!


Engedje meg, hogy bemutassuk legújabb szolgáltatásunkat a Flex Deliveryt!

Önnek ingyenesen biztosítjuk a GLS Flex Delivery Service szolgáltatását, amely a következő:

E-mail értesítés
SMS értesítés
Direkt telefonos kapcsolat a futárral
Kiszállítás ugyanarra a címre egy másik napon
Kiszállítás egy új címre
Kiszállítás munkaidő után 17.00 és 20.00 óra között (csak GLS depóvárosokban érvényes)
Átirányítás egy GLS Csomag Pontba
Személyes átvétel a GLS depóban
Hogyan működik:
A csomag feladásának napján kap a GLS től egy emailt, amelyben a csomagszállítás fontos részleteit találja.

Kiszállítás várható napja,
Esetleges uténvét összege
Csomagszám
Csomagkövetés linkje
Cím változtatás linkje
Kézbesítés napjának változtatása
Esti kiszállítás
Ezek alapján Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy merre jár a csomagja.

Azokban a városokban, ahol van a GLS - nek Depója, kérheti az esti kiszállítás is 17:00 – 20:00 óra között, természetesen ez is ingyenes.
Csogagátvételi pontok, és depó városok listája
A kiszállítás napján, reggel, kap egy emailt, és egy SMS értesítést, amelyben a GLS megadja a kiszállítás várható 3 órás idő intervallumát.
Pl.: Várható szállítás: 8:00-11:00 óra között, vagy 11:00 – 14:00 óra között.
Az ügyfélszolgálat elküldi Önnek e-mailben a GLS helyi futárjának a telefonszámát, akinél a csomagja van. Ezen a telefonon, Ön közvetlenül a futárral tud beszélni a kiszállítás pontosításáról.
Amennyiben nem találja Önt otthon a futár, még további három másik alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot. Erről is kap SMS értesítést, az SMS tartalmazza a következő kiszállítási napot.
További szállítási információkkal kapcsolatban a GLS ügyfél szolgálat tud felvilágosítást adni. Telefonszámunk: 06 1 802 0265
A fenti új ingyenes szolgáltatásainkkal, Ön midig pontosan tudja, hogy mikor csenget be Önhöz a futár a már várva várt infrapanellal. Reméljük, hogy új extra ingyenes szolgáltatásunk elnyerte tetszését, és bizalmát.

Rendeljen bátran, mi alkalmazkodunk Önhöz.

GLS ügyfélszolgálati telefonszám: +3618020265

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

A CSOMAG OLDALÁRA RAGASZTOTT TASAKBAN TALÁLJA A SZÁMLÁT ÉS A GARANCIA JEGYET IS!

A teljes ÁSzF-et itt olvashatja!

blog comments powered by Disqus