Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

99 ÉRV AZ INFRAFŰTÉS MELLETT 1/11

99 ÉRV AZ INFRAFŰTÉS MELLETT

Tizenegy kilencpontos cikkekben fogunk érvelni az elektromos fűtés, ezen belül az infrafűtés melett! 

99 ÉRV AZ INFRAFŰTÉS MELLETT
 
1/11
 
 
- Gazdaságos fűtés, mert
??? jogos a sok kerdőjel! A  levegő MÁSODLAGOS hőközvetítő jogos a sok kérdőjel! Hagyományos fűtések esetén, az adott helyiség levegőjet  melegíti fel a radiátorunk, kandallónk, cserépkályhánk, akár a padlófűtésünk. A mennyezeti infrafűtés, előszőr a falakat, a padlót, a bútorainkat melegíti fel, majd ezek hőleadásával melegszik fel a levegő. Így egy olyan fűtött tér jön létre, ahol MINDEN egyenlő hőmérsékletű, nincsenek hideg felületek, hideg, huzatos érzetet adó területek. 
 
- Mennyezet és a padló hőmérséklete egyenlő!!! 
??? sok esetben a padló pár fokkal melegebb, mint a mennyezet. A mennyezeti infrafűtés szakszerű tervezésének, majd telepítésének eredménye egy egyenletes hőeloszlással rendelkező gazdaságos fűtés.
 
- Gazdaságos fűtés, mert
??? mennyezeti infrapaneles fűtés esetén adott helyiség több légköbméternyi levegőjét nem kell több fokkal magasabb hőmérsékletre felfűteni azért, hogy az infrafűtés hatékonyan tudjon működni. Így nem kell plusz energia felhasználás és nincsen plusz költség amit egy hagyományos fűtés a levegő felmelegítésére használ el. 
 
- Gazdaságos fűtés, mert
??? a meleglevegő nem felfelé száll, a mennyezeti infrafűtéssel mindenhol egyenletes hőmérséklet van az adott fűtött helyiségen belül. A felső 1-1,5 m magasságban egyéb más fűtéssel tapasztalható 5-7 foknyi eltérést elfelejthetjük, ezzel együtt ennek plusz költségét is. 
 
- Gazdaságos fűtés, mert
??? pont azt az életteret fűti fel a kívánt hőmérsékletűre, ahol tartózkodunk. 
 
- Gazdaságos fűtés, mert
??? minden helyiségben, az adott funkciónak megfelelő hőmérséklet állítható be. 
 
- Gazdaságos fűtés, mert
 ??? ha a fürdőszobában 24 fokot szeretnénk, nem kell a szobában is 24 foknak lennie. Minden helyiséget külön szabályozhatunk, és nem csak térben időben is.
 
-Gazdaságos fűtés, mert
??? amikor nem tartózkodunk a lakásban/házban, a fütést elegendő 4-5 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten működtetni, majd szükség esetén, akár távolról vezérelve is gyorsan felfűt, mire hazaérünk
 
-Gazdaságos fűtés, mert 
??? a mennyezeti infrapanelek könnyen telepíthetőek, szükség esetén másik ingatlanba átvihetőek.
Tartalomhoz tartozó címkék: Szakértői cikk
blog comments powered by Disqus