Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Éjjeli áram átváltó automata 3f-40A P

Ár:
45.000 Ft (35.433 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 5991393208645
Gyártó: Hager
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. január 31.

G-OLD Éjjeli (vezérelt) áramváltó  1-40 A 3 fázisra

6 DIN helyre (6 osztásegység)

Szállítva 2 db a képen látható termékből!

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

G-OLD Éjjeli áramátváltók 

Amennyi az áramszolgáltatója nem tiltja, javasoljuk a vezérelt áram kialakítását és használat. Ma az energiaszolgáltatók napi nyolc órában biztosítanak vezérelt áramot a hálózati leterheltségtől függően, tetszőleges időpontban és intervallumban. A vezérelt áram tarifája kedvezőbb és minimális kiépítési költséggel megvalósítható. Az áramszolgáltatók az éjszakai órát a nappali mérővel azonos teljesítményben díjmentesen biztosítják!  Az áramváltó használatát egyes szolgáltatók korlátozhatják. Fontos szempont, hogy a fűtőtest fixen be legyen kötve a rendszerbe, a dugvillás kapcsolat szigorúan tilos! Nappal is van vezérelt áram, tetszőlegesen változó időpontokban. Ezt a lehetőséget tudjuk használni az éjszakai áramátváltó bekötésével a rendszerünk takarékosabb üzemeltetésére.

Erre mindenki figyelmét fel kell hívni, mert jelentős megtakarítást eredményezhet a villanyszámláján. Nem mindenki tud róla!!! Fűtésre és meleg víz előállítására szolgál és a villamos szolgáltatók csakis ezeket a fogyasztókat engedélyezik rákötni a vezérelt (éjszakai) rendszerre, azonban fontos, hogy ezek a készülékek fixen a rendszerbe bekötöttek legyenek és nem engedélyezi a dugaljak éjszakai árammal történő ellátását!!! Az áramváltó vagy tarifaváltó automatikusan és észrevétlenül működik. Áll egy vezérelt mágnes kapcsolóból és egy váltó érintkező rendszerből. A mágnes kapcsolót az éjjeli áram vezérli és nyugalmi helyzetben a nappali áramot engedi át szabadon. Megválasztásánál a megfelelő Amperszámot figyelembe kell venni! (összteljesítmény / 220-al = szükséges Amper)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!