Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

G-OLD-500sdk 500W

Ár:
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 5991393200939
Gyártó: G-OLD
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2020. július 09.

G-OLD500sdk 500W álmennyezebe integrálható infrapanel

Felhasználási terület:

  • Gipszkarton álmennyezet esetén
  • Lakások, házak helyiségeinek fő fűtésére, mindenképpen javasolt termosztáttal hőfok szabályozni (fő fűtésként 1 db 500W infrapanel maximum 14,20 m³ helyiségnél használható – 5,30 m², 2,70m belmagasság)
  • Kisebb méretű helyiségek kiegészítő fűtésére (meglévő hőmérséklet +3-4 fok), maximum 25,70 m³ helyiség méretig – 9,50 m², 2,70 m belmagasság)

Kérjük a pontos tervezés érdekében hívjon bennünket, a honlapunkon található bármelyik telefonszámon, teljes lakásra/házra vonatkozó fűtését díjmentesen megtervezzük!

Menny.:db

Paraméterek

Teljesítmény 500W
Méret 970x630x2/ 30mm
Kivágási méret 947x607mm
Vezeték 3x1,00mm
Fűthető légtér 12,5- 14 légköbméter
Védettség IP 44 ÉVI
Feszültség 230V 50Hz
Súly 5,80 kg

Leírás

G-OLD Gipszkarton álmennyezetbe integrálható infrapanel


NEW AGE Crystal Technology  Álmennyezeti infrapanelek*

* "a" - Armstrong rendszerű négyzethálós szerkezetbe illeszthető (59x59cm)
* "sdk" - Gipszkarton álmennyezetbe integrált süllyesztett kivitel (álmennyezet megfelelő méretre kivágása után)
A NEW AGE Crystal Technology G-OLDa, típusú infrapanel Armstrong rendszerű álmennyezetbe építhető, egy 300W infrapanel egy négyzethálóba illeszthető. Szerelése egyszerű, felülete kerámiakristályos, félgömb alakban, (180°) sugárzik. CE minősítésű IP24-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve. A NEW AGE Crystal Technology G-OLDsdk jelű infrapanel a gipszkarton álmennyezetbe süllyeszthető (az álmennyezet megfelelő méretre vágását követően). A mennyezet síkjából csak a 2mm vastag keret emelkedik ki. Porszórt fehér festésével beleolvad a plafon felületébe. Magas minőségű termék, harmonikusan illeszkedő külsővel. CE minősítésű NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.
Lakások, családi házak, irodák, üzletek elsődleges fűtésére alkalmas, vagy helyi fűtésre ajánlott (a helyiség méretét és belmagasságát figyelembe véve) pl: étkezőasztal, kanapé, ágy, vagy akár a tévéfotel fölé szerelve. 
Az álmennyezet kivágását követően az sdk típusú infrapanel gyorsan, egyszerűen telepíthető, az infrapanel vezetéke az álmennyezet felett vezethető. A panel 2-6 füllel rögzül (teljesítmény/méret függvényében), a rögzítőfülek a panel rögzítését követően nem láthatók.

CE minősítésű IP44-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Például bármely sima felületű 500W-os infrapanel kb. 0,5m²-ről adja le az adott infrasugárzást, míg a NEW AGE Crystal Technológiával készülő G-OLD infrapanel a kerámia kristályszemcséknek köszönhetően azonos méretű felület esetén tízszer akkora, tehát közel 5m²-ről, valóban ÖT négyzetméteres felületről adja át az infrasugárzást! A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a kerámia kristályos felületű infrapanelekkel egyenletesebb hő elosztás érhető el, az infrapanelek kristályos felületüknek köszönhetően félgömb alakban (180 fokban) irányítottan szórják az adott térben az infrasugárzást, ezáltal is növelve a hatásfokukat (síkfelület esetén a elsősorban hasáb alakban, oszlop szerűen terjed a sugárzás, kisebb hatásfokkal).
A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 100-130 C°!
10 év garancia és az élettartam szavatosság magáért beszél! CE minősítésű NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve (teljes felületében grafit masszát tartalmazó fűtőlap meghibásodása gyakorlatilag lehetetlen).

Megrendelt csomag tartalmazza a rögzítéshez szükséges rugós füleket, pontos kivágási méretet, részletes szerelési útmutatót.
Felhasználási terület: Lakások, családi házak, nyaralók, irodák, üzletek teljesértékű, vagy kiegészítő fűtése, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, fő-, vagy kiegészítő fűtése (giszkarton álmennyezet feltétele a szakszerű telepítésnek). A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

IP44-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. Párásak, nyirkosak a falai? Az infrapanel erre a problémára is megoldást nyújthat, a falakat néhány fokkal a helyiség levegőjének hőmérsékleténél magasabb hőfokra fűti fel, így hosszútávon megakadályozza a páralecsapódást! 

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a Nap melegíti a földet) fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érezhető, az emberi szervezet melegként érzékeli. A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározzák. A hullámhossz aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére optimalizált, ezért a NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és ami a legfontosabb, egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt, gyakorlatilag energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen, a hatásfok szinte 100% (99,8%). Így a megfelelően tervezett infrafűtés (fűtéstervezésünk díjmentes) optimális hőérzetet biztosít. Az infrafűtés területén szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Szakembereink professzionális szakértelemmel kezelik Ügyfeleink igényeit és készítik el személyre szabott  ajánlatainkat. Az IP jelölés első száma az elektromos csatlakozáshoz kerülhető por szemcseméterét jelzi (4-es szám), míg a második szám (4-es szám) fröccsenő víznek ellenáll az infrapanel!
 
Figyelem! (érdemes elolvasni)

Magyarországi forgalomban találkozhatnak olyan síkfelületű infrapanelekkel, melyek esetében a hátoldali szigetelés nem megfelelő, vagy esetleg hiányzik. Az esetek többségében ezt a forgalmazók (általában Távol-Keleti termékek) nem tüntetik fel. A hátoldali szigetelés rendkívül fontos, a szigetelés hiánya miatt  a panelek hátoldala felhevül (egyszerű fizika) így szerencsés esetben az emeleti szobánkat, rosszabb esetben pedig a padlást vagy az emeleti szomszédunkat fűtjük paneljeinkkel! Itt jegyezném meg, hogy a szigetelő réteg nem az infrasugarakat (erre a reflekciós réteg hivatott), hanem a hőt tereli a megfelelő irányba, valamint szavatolja a panel biztonságos működését (megfelelő szigetelés hiányában az infrapanelek hátoldali hőmérséklete magasabb lehet, mint amit a kötések elviselnek)!

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket 10 év garancia és élettartam szavatosság jellemzi!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2012. 11. 08.
Felszereltük a paneleket, egy kicsit aggódtam a beépíthetőség miatt (300, 400, 500sdk), de a gipszkartonba süllyesztés remekül sikerült. A lakás 78 négyzetméter, mindenütt infrapanellel fűtünk. 2012 október 6 óta használjuk, 7300W a beépített teljesítmény, eddig igaz még komolyabb hideg nem volt, de tökéletesen működik és komfortos a meleg érzet (20 fok-ot tartunk, de legalább 23-24-nek érezzük) a lakás minden pontján! Próbálok majd reális és elfogulatlan véleményt írni folyamatosan a használatról és a fogyasztásról. A lakás három zónára lett osztva, 3db Q7 termosztáttal. Napközben keveset vagyunk itthon és fontos a programozhatóság (18 fok a temperálás). Remélem a kezdeti lelkesedésünk folyamatos lesz. Köszönöm a kellemes kiszolgálást és a szakértő segítséget a szereléssel kapcsolatban! Szili

Hasonló termékek

Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 09.
59.000 Ft (46.457 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 09.
62.000 Ft (48.819 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 09.
55.000 Ft (43.307 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 09.
49.900 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 09.
37.000 Ft (29.134 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 09.
16.000 Ft (12.598 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 09.
12.000 Ft (9.449 Ft + ÁFA)